You are here

Evropsko prvenstvo v Field Target-u

Pozdravljeni tekmovalci, 
 
Dolgo je že minilo odkar smo se nazadnje slišali in še dlje je od takrat, ko smo se nazadnje videli. Pa naj to popravimo! ;)
 
Ob začetku letu vam voščimo ogromno zdravja, sreče in vseh malenkosti, ki življenje naredijo popolno - ljubezen, smeh, uspeh, poraz, zmaga, sonce, naj bo tudi nekaj dežja, sanje, uresničeni cilji ter velike ambicije; upajte si in verjemite vase, saj sanje lahko dosežete.Srečno in uspešno vsakemu izmed vas!
Na seznamu so tudi bolj resne teme:

Približuje se letošnje evropsko prvenstvo v Field Target disciplini, ki ga bo gostila naša mejna država, Madžarska. Evropsko FT prvenstvo bo potekalo v mesecu juliju (14. -17.7.2016).
 
Prav je, da že sedaj začnemo razmišljati v tej smeri, saj se nam ponuja enkratna priložnost za nastop. Lokacija evropskega prvenstva nam je blizu, streljati tudi znamo. Zagotovo se lahko na takšnem prvenstvu ogromno naučimo, osvojimo ter pridobimo nov, svež zagon za resno delo na tem področju. V Sloveniji je FT disciplina še vedno premalo poznana. Mi, ki se z njo ukvarjamo, imamo sedaj priložnost, da jo razširimo med preostalo množico. 
 
Zanima nas, kdo vse si želi udeležiti evropskega prvenstva v Field Target disciplini. Prosim prijavite se čimhitreje preko e-maila:info@fieldtarget.si , da naredimo osnovni plan in se dogovorimo o vseh ostalih pomembnih zadevah. Prvi rok za prijavo oddajte na e-mail do 2. februarja 2016. 
 
Upamo, da se kmalu vidimo. 
Do takrat - z lepimi pozdravi, 
 
Team SK Rojal